sábado, 14 de junio de 2014

Coneixent i estimant la natura

AQUEST TRIMESTRE TAMBÉ ENS HEM ACOSTAT UNA MICA MÉS A LA NATURA GRÀCIES A LES SORTIDES QUE HEM FET I ALS TRESORS QUE HEM ANAT PORTANT DE CASA. A TRAVÉS DEL TALLER D'HORT I PATI JA COMENÇÀREM A FER UNA APROXIMACIÓ A TOT AQUEST MÓN: SEMBRAM LLAVORS, PLANTERS, PATATES... I POC A POC VEIEM COM EL NOSTRE HORT I JARDÍ COMENÇA A AGAFAR FORMA I COLOR. A MÉS, ANÀREM A VEURE UNS ABRES MOLT BONICS QUE ESTAN MOLT A PROP DE L'ESCOLA: ELS AMETLLERS. HEM DESCOBERT QUE AQUESTS ARBRES SÓN MOLT POLITS I QUE ÉS D'AQUÍ D'ON SURTEN LES AMETLLES QUE NOSALTRES MENJAM.

I AMB L'EXCUSA D'ANAR OMPLINT EL NOSTRE RACÓ D'EXPERIMENTACIÓ I NATURA, DEMANÀREM A LES FAMÍLIES AJUDA PER ANAR A CARCAR TRESORS DE LA NATURA I PODER PORTAR-LOS A CLASSE. VA SER UNA ACTIVITAT MOLT ENRIQUIDORA, PERQUÈ A MÉS DE PASSAR UNA BONA ESTONA AMB ELS PAPIS I MAMIS, A L'AULA PRESENTÀREM ALS COMPANYS EL QUE HAVÍEM PORTAT I HO ANÀREM CLASSIFICANT AL RACÓ.    I COM QUE NO TOT SABÍEM EL QUE ERA, TONA ENS VA TREURE DE DUBTES SOBRE ALGUNS DELS TRESORS DE LA MAR, ELS QUALS DESPRÉS APROFITÀREM PER FER UN PRECIÓS QUADRE PLE D'ELEMENTS NATURALS!
      

L'ENTORN NATURAL ÉS MOLT ENRIQUIDOR I CRIDA MOLT L'ATENCIÓ ALS INFANTS: ELS COLORS, LES FORMES, ELS CANVIS QUE ES PRODUEIXEN, ELS BITXETS QUE ES MOVEN... A LA CIUTAT NO TENIM LA SORT DE PODER CONVIURE DIRECTAMENT AMB TOT AIXÒ I ÉS PER AQUEST MOTIU QUE DEDICAM UN DIA A PASSAR-HO TOTS JUNTS A CAN PERE MOSSON. ALLÀ ENS ADONAM DEL COLOR DEL CEL, ELS SOROLLS DEL BOSC, ELS TRESORS QUE TÉ, CERCAM REPTES I ELS ACONSEGUIM SUPERAR, PERQUÈ NO ÉS GENS FÀCIL CAMINAR O PASSEJAR PER ALLÀ... I EN DEFINITIVA, COMPARTIM UN MOMENT MOLT ESPECIAL AMB TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA.
I AMB L'ARRIBADA DE LA PRIMAVERA HEM POGUT OBSERVAR ELS CANVIS AL NOSTRE VOLTANT: EL NOSTRE JARDÍ S'HA OMPLIT DE COLORS I JA PODEM SORTIR AL PATI SENSE JAQUETA I AMB GORRA. I PER CELEBRAR L'ARRIBADA D'AQUESTA NOVA ESTACIÓ, ANÀREM A EIVISSGARDEN A VEURE TOTA LA VARIETAT DE FLORS I PLANTES QUE HI HA I TAMBÉ ENS REGALAREN ALGUNES D'AQUESTES PER PODER SEMBRAR EL DIA DE LA FESTA DE LA PRIMAVERA.No hay comentarios:

Publicar un comentario