sábado, 14 de junio de 2014

Carnestoltes

AQUEST TRIMESTRE, A MÉS, HEM CELEBRAT CARNESTOLTES! AQUESTA ÉS UNA FESTA MOLT ESPECIAL JA QUE ENS ENCANTA DISFRESSRAR-NOS I GRÀCIES A AIXÒ ENS ENDISAM DINS UN MÓN MÀGIC QUE ENS PERMET JUGAR A SER LLEONS, SUPERHEROIS, PRINCESES, VAMPIRS... I TOT EL QUE LA IMAGINACIÓ PUGUI ARRIBAR A PENSAR!

TOT VA COMENÇAR AMB UNA VISITA MOLT ESPECIAL, I ÉS QUE VENGUÉ A L'ESCOLA EL REI CARNESTOLTES AMB TOTS ELS SEUS BUFONS. AL PRINCIPI ALGUNS ENS ASUSTÀREM, PERÒ AL FINAL ENS VA AGRADAR MOLT AQUESTA VISITA JA QUE EL REI ERA MOLT GRACIÓS I NOMÉS VOLIA JUGAR AMB NOSALTRES I AMB LA NOSTRA IMAGINACIÓ. EL REI ENS VA ENCOMANAR QUE PORTÉSSIM ALGUNA COSA AL CAP I TAMBÉ A LA CARA, I ENS HO VÀREM PRENDRE TAN ENSÈRIO QUE FINS I TOT VÀREM ANAR AL CONCERT DE CAN VENTOSA ENMARIOLATS! 
Sota el títol: ...I CARNESTOLTES ES VA DISFRESSAR D’ESCOLA... a la nostra documentació s’amagaven les paraules següents: 
A LES AULES DE LES ZEBRES I ELS AMICS I AMIGUES CARNESTOLTES ES DISFRESSA DE QUOTIDIANITAT, D’APRENENTATGE, DE DESCOBERTA, DE LA MIRADA CURIOSA D’UN SUPERHEROI O DE LA INOCÈNCIA INTEL·LIGENT D’UNA PRINCESA.   
TOT VA COMENÇAR PER UN MOCADOR, PER UN CAPELL, PER UNA CORONA. DESPRÉS VAREN ARRIBAR LES ULLERES DE COLORS O ELS MAQUILLATGES I A POC A POC LES AULES ES VAN OMPLIR DE CONILLETS, DE PIRATES O DE BRUIXES QUE DIBUIXAVEN, BALLAVEN, CONSTRUÏEN O REIEN. 
ENS HAVÍEM DE PREPARAR PER LA RUA DE CARNESTOLTES, MAMIS I PAPIS ENS VAREN AJUDAR. I... FINALMENT, ENTRE TOTS VÀREM FER UNES MARAQUES QUE SONAVEN TANT I TAN BÉ... QUE QUAN LES PROVÀREM  NO PODÍEM ATURAR DE BALLAR.   
ARRIBÀ EL MOMENT... I CARNESTOLTES VA TRANSFORMAR EL PATI EN UN PAÍS IMAGINARI ON TOTHOM JUGAVA A SER UN PERSONATGE DIFERENT: ELS HOMES FORÇUTS JUGAVEN A SER NENS QUE AGAFAVEN ARENA, O SPIDERMAN I SUPERMAN JUGAVEN A SER DOS AMIGUETS QUE S’AGAFAVEN DE LA MÀ. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario